Sushi Szakács Gyorstalpaló Képzés

– Szeretnél egy megnyerő szakmában dolgozni?

– Méghozzá a lehető leggyorsabban sajátítanád el a szakma alapjait?

 

JELENLEG EZ A TANFOLYAM NEM ELÉRHETŐ!

A szakmai fejlődésedben magán, egyéni oktatással tudunk segíteni.
Ezesetben írj nekünk az info@sushisuli.hu email címre, vagy hívj minket a 0620 214 2896 telefonszámon.

1 HÓNAP alatt

VALÓDI TUDÁST szerezhetsz

Akár a saját OTTHONODBAN!

Az egész országban!

Egy hónap alatt lehetetlen Sushi Séffé válni!

– Ez így igaz! Ennyi idő, kevés ahhoz, hogy mindent profin elsajátíts.
Gondolj csak bele!
Teszem azt, jogsit szeretnél.
30 órád van megtanulni autót vezetni.
Vajon ennyi idő elég ahhoz, hogy mindent profin megtanulj?
NEM!
30 óra arra elég, hogy helytállj egyedül a valós forgalomban.
A lehetőség adott a továbbfejlődésre…

A tanfolyam elvégzése után, alap- azonnal alkalmazható valódi tudás birtokában, rövid időn belül, indulhatsz el a pályádon!

Ha becsületesen végig csinálod a tanfolyamot, akkor garantált, hogy a legtöbb hazai sushi bárban, lesz esélyed elhelyezkedni, Sushi Szakácsként!

Mit tanulszhatsz meg ezen a sushi szakács tanfolyamon?

…többek között:

SushiRizs...

Minden sushi alapja, mégis csak kevesen ismerik a titkát.

A rizsmosás, a főzési mód, a rizsecettel való bekeverés, a tárolás, a használat…

mind- mind olyan speciális eljárás, ami lételeme a jó minőségű sushinak.

Zöldség...

A japánok nem úgy dolgozzák fel a zöldségeket, mint Mi európaiak.

Ez a terület egy külön szakma is lehetne.

Abszolút megérződik a sushi ízében, milyen technikát használsz.

Halak...

Ma már a legtöbb sushibár (sajnos), előre feldolgozott hallal dolgozik.

Ettől függetlenül megbocsájthatatlan, ha egy sushis nem bír el pl. egy makrélával.

Sushi...

hosomaki, futomaki, uramaki, temaki, nigiri, gunkan, onigiri,sashimi

Sok sushi típus van.

A tanfolyam végére nem fog gondot okozni neked, egyik elkészítése sem!

Pálya használat...

A japánok nem véletlenül, precízek ennyire.

Egy rossz pályahasználattal, rengeteg időt, energiát veszítesz.

Arról nem is beszélve, hogy a tradícionális sushi natúr íze miatt, megérződik benne, minden hiányosság.

Minden területet érintünk, ami nélkölözhetetlen az induláshoz!

Mivel a magyar sushi bárok zöme termelés központú (konkrét sushi készítés), így a fókuszt mi is erre a területre helyezzük ezen a tanfolyamon!

Személyes találkozó:

5 X heti 1 alkalommal. 

– Tantermi, csoportos tanfolyamon fix időpont.

– Magán tanfolyamon rugalmasan előre egyeztetett időpontban.

Személyes találkozó:

5 X heti 1 alkalommal. 

– Tantermi, csoportos tanfolyamon fix időpont.

– Magán tanfolyamon rugalmasan előre egyeztetett időpontban.

Egyéni felkészülés:

A hét további részében egyéni, tematikus gyakorlat.

– Ehhez minden szükséges és alapanyagot eszközt biztosítunk.

Egyéni felkészülés:

A hét további részében egyéni, tematikus gyakorlat.

– Ehhez minden szükséges alapanyagot és eszközt biztosítunk.

Ahogy Számodra ideális!

– csoportos,

– vagy magán órák.

– a Mi tantermünkben,

– vagy a saját otthonodban.

Az egész országban!

Nade mennyi az annyi?

Ezt a tanfolyamot nagyon nehéz beárazni. Tekintve, hogy olyan tudást ad át, amit a legtöbben nem ismernek. Ha mégis, akkor féltve őrzik. Még külföldön sem találtunk hasonlót. Arról nem beszélve, hogy Nálunk nincs mellé beszélés, nincsenek fölösleges körök. Szín tiszta, gyakorlat orientált tudás megosztás.

Mit tartunk szem előtt?

A lehető legnagyobb tudásra tegyél szert a lehető legrövidebb idő alatt!

Mi nem pár hónapja, YouTube- ról tanultunk meg sushizni. Fejenként több, mint egy évtizede gyakoroljuk ezt a mesterséget és volt szerencsénk, olyan japán mesterektől tanulni, ami csak keveseknek adatik meg Európában.

Ezért nyugodt szívvel beárazhattuk volna hatszázezer forintra is. Nem célunk mindenkinek átadni a valódi sushi készítés titkait. Nem, sok sushist, hanem kevesebb, de kiváló SushiSéfet  szeretnénk képezni.

De nem áraztuk be  600 000ft-ra. Sőt, még 500 000ft-ot sem kérünk el érte.

Az árazásnál fontos szempont volt, hogy hazai viszonylatban is megfizethető legyen.

Árak:

(rejtett költségek nélkül)

Saját helyszín

– Az országban bárhol…

– Akár az otthonod kényelmében…

– Ha ezt az opciót választod, akkor nem kel megvárnod, hogy elinduljon egy tanfolyam. Akár a jelentkezésed után egy- két nappal, már bele vághatunk!

csoportos (2fő-től) —ft/fő
magán —ft/fő

Kiszállás:
Budapes teljes területén ingyenes,
a határán túl 200ft / km

Tantermi

Tantermi tanfolyamokat Budapesten tartunk!

csoportos (2fő-től) —ft/fő
magán —ft/fő

Csoportos időpont:
A jelentkezést követően megbeszéljük.

Ez marha drága! Nekem ennyiért nem kell!

Megértelek, én sem adnék ennyi pénzt 5 alkalomért! Kattints ide!

Engedd meg, had segítek abban, hogy hogyan tudsz elindulni ezen a pályán úgy, hogy nem vettél részt egyik átfogó szakmai tanfolyamunkon sem.

 

1. lépés:

Keresel egy olyan helyet, ahova felvesznek, szakmai tapasztalat nélkül is.

2. lépés

Ha sikerült bekerülni, akkor igyekezned kell, a lehető legjobban elsajátítanod az ott látottakat.

3. lépés

Ha már mindent kitanultál keresel egy komolyabb szakmai színvonalú sushis helyet…

és így tovább!

Meg vannak az előnyei ennek az útnak:

– magad alakítod a pályád

– nem kell lekötnöd magad egy hónapra mielőtt neki vágsz

– ami nem mellesleg nem is olcsó

Abszolút bevált módszer és még eredményes is. 

Több ismerősöm is így kezdte és most már olyan színvonalas helyeken is helyt állnak, amire nem is számítottak. Sőt még Én is így kezdtem!

Úgy gondolom, hogy az a korrekt, ha pár mondatban bemutatom ezt az utat:

– Magyarországon is vannak igazán jó sushi séfek, de ritka.

Én például, az első pár évemet ezen a pályán, olyan helyeket töltöttem, ahol nem igazán tudták a sushisok mit is csinálnak. Ettől függetlenül meg voltak győződve, hogy jó úton járnak. Nem naivitásból, hanem mert nincs előttük egy követendő példa, esetleg az internet, ahol általában háziasszonyok tudásának egy részét szerezhetjük meg. Egy étterembe azért több kell.

Ezzel a legnagyobb baj az volt, hogy olyan technikák rögzültek, amiket később, (amikor már japán mestertől tanultam) évekbe tellett helyre hozni, mert annyira berögzültek.

Ahhoz, hogy egy japán mester vegyen szárnyai alá, kellet 4 év és egy hatalmas szerencse sorozat. A japánok nem tanítanak európait, legalábbis érdemben nem. Nekem kivételes szerencsém, volt. Azóta is hálás vagyok.

A másik problémás dolog, hogy addig, amíg nem tanultam meg a valódi dolgokat jelentősen kevesebbet kerestem, mint akik már eleve megfelelő tudással indultak el a sushis útjukon.

Összegezve azt az utat, amikor egyedül vágsz neki:

– szenvedés éveken keresztül,

– ha szerencséd van és ezután sikerül valakitől érdemben is tanulni, akkor még pár év szenvedés,

– ezt mind jelentősen kevesebb pénzért, mint többiek.

 

Mit ad ez a tanfolyam?

– Jó pár évet az életedhez

– lehetőséget, hogy párhónap alatt visszanyerd az árát. Ebben a szakmában tudás alapján fizetnek.

Csak számolnod kell, hogy azzal ha megcsinálod a tanfolyamot, akkor ha nem is közvetve, de mi adunk neked pénzt.

 

Ez kizárólag a Te döntésed! 

Még gondolkodom rajta!

Érdemes végiggondolni igen. Addig is, kattints ide!

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy nem csak elméletben van lehetőséged végig gondolni?

Ez azt jelenti, hogy létrehoztunk egy aféle „még át kell gondolnom” GARANCIÁT.

Úgy tudsz valamiről, valódi véleményt alkotni, ha már kipróbáltad!

Ez úgy néz ki gyakorlatban, hogy részt veszel az első két alkalmon (nem kell a teljes összeget fizetned, csak a két alkalom díját) és ha nem vagy megelégedve, akkor az addig befizetett TELJES ÖSSZEGET vissza adjuk neked, mindenféle kérdés nélkül.

Mit szólsz hozzá?

A lap alján tudsz jelentkezni!

 

Ezt nekem találták ki, de nem fizethetek részletre?

Megoldjuk, kattints ide a részletekért!

Van lehetőséged részletfizetésre is. 

Pontos összeget azért nem írok, mert több opció van, ami több árkategóriát kínál. (reszleteket feljebb olvashatsz)

Részletfizetés menete:

1. alkalom 40%

2. alkalom 15%

3. alkalom 15%

4. alkalom 15%

5. alkalom 15%

 

Tölsd ki a lap alján az űrlapot és válaszd a részletfizetés opciót!

Remélem mihamarabb találkozunk!

 

Add le a jelentkezesédet és hamarosan felhívunk, hogy megbeszéljük a részleteket!

A jelentkezés leadása, semmilyen követelménnyel nem jár.

JELENTKEZÉS: Sushi Szakács Gyorstalpaló Képzés (tantermi)

Feltételek, Adatvédelem

+36 20 214 2896

info@sushisuli.hu