Részvételi Díj Elővásárlás

ajándék utalvány

Kezdő Sushi Készítő Tanfolyam

“Hobbi Séfeknek”

(tantermi, otthoni)

Olvasd el!

– Fizetés: A tanfolyam díját utalással lehetséges rendezni. Pontosabb és további információkat a visszaigazoló emailben adunk.

– Tanfolyamon való részvétel: Az utalást követően kapni fogsz emailben egy letölthető kupont, amit kinyomtatva kérünk elhozni az előadásra. Ez a kupon jogosít fel az előzetesen, időben “jelentkezett” tanfolyam részvételére.

– A kupon felhasználhatósága: A kupont a vásárlástól számított 6 hónapon belül, szabadon választott előre meghirdetett időpontra használhatod fel. 6fő felett, vagy plusz díj ellenében, kérhetsz egyéni időpontot.

– Helyszín: Ha a saját helyszínen, akár a saját otthonodban szeretnéd a tanfolyam megtartását, kérlek jelezd az alábbi űrlapon.

– Tanfolyamra való jelentkezés: A kupon felhasználásának további feltételét képezi, hogy a kiszemelt időpontra előre, időben jelentkezz be a Jelentkezés oldalon, aminek jóváhagyását emailben fogod megkapni!

– Határidő a részvételi díj rendezésére: A visszaigazoló emailt követően 5 munkanap.

– Kapcsolattartás: Ha pl. ajándéknak szánod és nem szeretnéd, hogy az ajándékozottal vegyük fel a kapcsolatot, akkor a kapcsolattartási adatokhoz a saját adataidat meg!

– Hiteles információ: Kizárólag az info@sushisuli.hu és az info@ishiki.hu email címen kapsz hiteles információt! Minden más forrásból (messenger, telefon, harmadik fél…) származó információk tájékoztató jellegűek, amik esetlegesen értesítés nélkül módosulhatnak!

Adatkezelési Tájékoztató

ELŐVÁSÁRLÁS: Kezdő Sushi Készítő tanfolyam “Hobbi Séfeknek” (tantermi)

*

*Ajándék sushi csomag átvétele:

Feltételek, Adatvédelem