Ajándékozható voucher

____________________

Feltételek, Adatvédelem

Olvasd el!

– Fizetés: A tanfolyam díját utalással lehetséges rendezni. Pontosabb és további információkat a visszaigazoló emailben adunk.

– Tanfolyamon való részvétel: Az utalást követően kapni fogsz emailben egy letölthető kupont, amit kinyomtatva kérünk elhozni az előadásra. Ez a voucher jogosít fel az előzetesen, időben „jelentkezett” tanfolyam részvételére.

– A voucher felhasználhatósága: A vouchert a vásárlástól számított 6 hónapon belül, szabadon választott előre meghirdetett időpontra használhatod fel. 5fő felett, vagy plusz díj ellenében, kérhetsz egyéni időpontot.

– Helyszín: Ha a saját helyszínen, akár a saját otthonodban szeretnéd a tanfolyam megtartását, kérlek jelezd az űrlapon.

– Tanfolyamra való jelentkezés: A kupon felhasználásának további feltételét képezi, hogy a kiszemelt időpontra előre, időben jelentkezz be a Jelentkezés oldalon, aminek jóváhagyását emailben fogod megkapni!

– Határidő a részvételi díj rendezésére: A visszaigazoló emailt követően 5 munkanap.

– Kapcsolattartás: Ha pl. ajándéknak szánod és nem szeretnéd, hogy az ajándékozottal vegyük fel a kapcsolatot, akkor a kapcsolattartási adatokhoz a saját adataidat meg!

– Hiteles információ: Kizárólag az info@sushisuli.hu és az info@ishiki.hu email címen kapsz hiteles információt! Minden más forrásból (messenger, telefon, harmadik fél…) származó információk tájékoztató jellegűek, amik esetlegesen értesítés nélkül módosulhatnak!

Adatkezelési Tájékoztató

Elérhetőségeink:

Telefonszám: +36 20 214 2896
Email cím: info@sushisuli.hu

Marosfi Gergő EV

Nyilvántartási szám: 54396263
Adószám: 55681067-1-33
Székhely: Magyarország, 2151 Fót, Kossuth Lajos utca 40. ép.: A 
(A tanfolyamokat nem itt tartjuk!)
Főtevékenység: 855901 – M.n.s. egyéb oktatás
Tárhely szolgáltató: Tárhelypark Kft

Sushi Suli – © 2017-2024 Minden jog fenntartva! – sushi iskola, sushi készítő tanfolyamok, sushi készítés – Tervezte: Marosfi Gergő